J. Holopainen Oy

J.Holopainen Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka työllistää tällä hetkellä noin parikymmentä työntekijää. Yrityksemme on kasvanut tasaisesti alusta alkaen ja työntekijämme ovat yrityksemme vahvin voimavara. Työntekijöiden ammattitaito on mahdollistanut yrityksellemme pitkät asiakassuhteet useiden isännöintiyritysten sekä Helsingin että Vantaan kaupungin kanssa.  Toimenkuvaamme kuuluu saneeraustyöt niin sisällä kuin ulkonakin.  Teemme tarvittaessa myös sisustusehdotukset remonttia varten.

J.Holopainen Oy:n kilpailuvaltti on laatu ja monipuolisuus. Yrityksessämme työskentelee monen osa-alueen omat ammattilaiset, kuten laatoittajat, keittiöasentajat, maalarit sekä kaivinkonekuskit.  Yrityksemme työntekijöillä on vesieristyssertifikaatit, tulityökortit sekä työturvallisuuskortit.

Päätoimenkuvaamme kuuluu asuntojen pintaremontteja, kuten maalaukset, matto/ laminaatti/ parketti uusinnat, keittiöremontit, kylpyhuone- ja saunaremontit, vahinkosaneeraukset sekä muut tarvittavat korjaus- ja saneeraustyöt.  Teemme myös vaativat maalaustyöt, kuten marmorointeja sekä kuviointimaalauksia.

Kiinteistöjen ulkosaneeraustöihin kuuluvat salaojitusten uusinnat, sokkelieristykset, salaoja- ja viemärikaivojen uusinnat sekä muut kaivuutyöt. Monet kyseiset työt tehdään LVI-yritysten kanssa yhteistyössä. Teemme myös ovien asennuksia yms. Teemme myös kevyitä ulkorakennuksia, kuten jätekatokset.